Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca nu are nici el personal, nici fostul PDL, o implicare in ”afacerea Microsoft”, iar pana acum nu a fost solicitat de procurori sa ofere lamuriri in acest caz, raspunzand astfel unei intrebari legate de un denunt al lui Dorin Cocos.

Blaga a fost intrebat cum vede faptul ca a aparut un al doilea denunt care face referire la numele sau in dosarul Microsoft, cel al lui Dorin Cocos. ”Personal nu am nici eu, nici partidul nici cea mai mica implicare in ceea ce denumiti afacerea Microsoft, niciunul, de niciun fel. Daca cineva are intrebari, cand va avea, daca procurorii vor dori lamuriri ca orice cetatean al acestei tari ma voi prezenta fara probleme. Nu m-a intrebat niciun procuror nimic”, a declarat Blaga, scrie Mediafax.

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea. Sursele citate nu au precizat care sunt persoanele nominalizate de Cocos, in schimb au mentionat ca firul marturisilor acestuia duce pana la Vasile Blaga.

Aceleasi surse au spus ca Dorin Cocos nu a facut nicio referire in denuntul sau la adresa fostei sale sotii Elena Udrea. Instanta suprema a ramas, vineri, in pronuntare cu privire la propunerea anchetatorilor DNA privind masurile preventive vizandu-i pe Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae, in dosarul Microsoft.

Sursa foto: MediafaxFoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri