Premierul Victor Ponta a ajuns, marti dimineata, la Cercul Militar National, unde Directia Nationala Anticoruptie (DNA) va prezenta bilantul institutiei pe 2014.

Dupa premier, si presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti, la Cercul Militar National. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, la intrarea in Cercul Militar National, de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi.

La prezentarea bilantului DNA mai sunt prezenti seful interimar al SRI, Florian Coldea, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, ministrul Afacerilor Interne, Gabrile Oprea, presedintele Consiliului Superior

Luni, presedintele Klaus Iohannis a anuntat pe Facebook ca va participa, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie, unde va sublinia din nou ”ca trebuie depasite definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai”.

”Treptat, Romania devine model si inspiratie pentru alte tari in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei. Am constatat acest lucru cu prilejul recentei vizite la Bucuresti a presedintelui Bulgariei, Rosen Plevneliev”, a scris Klaus Iohannis, luni, pe Facebook. ”Sper ca partidele politice sa-si respecte angajamentul asumat public de a face mai simple si mai transparente procedurile parlamentare care privesc cererile justitiei”, mai afirma Iohannis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri