Senatorul PSD Darius Valcov le-a cerut, miercuri, in plen, colegilor sai senatori, sa dea un vot pozitiv pentru cererea privind arestarea sa, adaugand ca nu doreste sa fie obligat sa isi dea demisia din Senat, pentru a se pune la dispozitia justitiei, relateaza Mediafax.

Valcov si-a inceput discursul in plenul Senatului, precizand ca a pregatit un discurs cu avocatii, dar ca doreste sa il prezinte judecatorului, astfel ca va vorbi liber.

”Astazi este Buna Vestire. Primim o veste buna, Codul fiscal si cel de procedura fiscala vor fi aprobate in Guvern (..) De asta trebuie sa ne ocupam”, a spus Valcov. El a adaugat, in ceea ce priveste speta pe care o dezbate Senatul, si ceea ce este acuzat de catre procurori, ”ii roaga pe colegi sa lase justitia sa spuna daca trebuie sa fie retinut sau nu”.

”Solicitarea mea este sa dati un vot DA. Este o rugaminte in plus, fiind si ziua mea, de a nu ma pune in situatia de a-mi da demisia din functia de senator, pentru a veni in fata instantei”, a trasmis Valcov in plenul Senatului.

Citeste si:
Analiza: 43 de parlamentari au ramas fara mandat
Analiza: 43 de parlamentari...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Ce a insemnat anul 2015 in Parlamentul Romaniei