Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput verificarile si la magazinele din metroul bucurestean, victime de aceasta data fiind patiseriile carora le-a fost deja suspendata activitatea.

Una dintre primele victime ale ANAF a fost o patiserie si covrigarie din statia de metrou Dristor 2 din Capitala, agentul comercial fiind nevoit sa isi opreasca activitatea inca din aceasta dimineata.

Este cunoscut faptul ca marea majoritate a covrigariilor si patiseriilor nu ofera bon fiscal, ceea ce ne face sa ne asteptam la un val de inchideri in perioada urmatoare.

ANAF inchide mai multe restaurante si agenti comerciali, inclusiv restaurante La Placinte

Restaurantul La Placinte de pe Bulevardul Dacia din Capitala a fost inchis de ANAF, dupa ce acesta, se pare, nu ar fi acordat bon fiscal.
wall-street.ro a mers la restaurantul La Placinte de pe Bulevardul Dacia pentru a afla mai multe amanunte. Potrivit datelor obtinute de la fata locului, restaurantul La Placinte a fost inchis duminica, 22 martie, dupa ce inspectorii ANAF au efectuat controale cu o zi inainte. Potrivit ANAF, activitatea unei companii suspendate se va relua abia la 30 de zile dupa ce aceasta a fost blocata.

In afisul postat pe usa la intrarea in locatie este mentionat faptul ca restaurantul La Placinte a fost inchis din cauza ca acesta nu a emis bonuri fiscale.

In ultimele zile au fost relatate cazuri in care inspectorii Directiei Antifrauda a ANAF au inchis numeroase magazine si localuri inclusiv pentru sume derizorii provenite din "bacsis" sau sume nefacturate de 1-5 lei, patronii unitatilor acuzand inspectorii ANAF de exces de zel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri