Casa de avocatura Clifford Chance Badea anunta promovarea Madalinei Rachieru in pozitia de partener.

Cu o experienta de peste 13 ani, Madalina Rachieru coordoneaza activitatea de piete de capital a biroului Clifford Chance Badea. In urma acestei promovari, ea se alatura celor doi parteneri care coordoneaza activitatea de la Bucuresti - Daniel Badea, Managing Partner, si Nadia Badea. In plus, inca doi dintre cei sapte counseli din echipa Clifford Chance Badea, cu expertiza in practicile Corporate si M&A, respectiv Banking & Finance/ Project Finance sunt implicati in acest moment in procesul de promovare la parteneriatul global.

„Este un moment foarte important pentru biroul nostru. Unul dintre avocatii alaturi de care ne-am inceput activitatea in 2002, avocat pe care l-am recrutat personal dupa absolvirea facultatii, a atins varful de performanta in cariera”, a spus Daniel Badea.

Madalina Rachieru a absolvit Facultatea de Drept Bucuresti in 2002 si este membru in Baroul Bucuresti din 2003. De-a lungul anilor, ea a consiliat institutii financiare, banci de investitii si companii locale si internationale.

Amatorism la varful...
Citeste si: Cum poate fi eliminat amatorismul in management?


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Daniela Iliescu este noul director general Patria Bank