Romanii vad cu ochi tot mai buni actiunile ANAF, asta dupa ce Autoritatea a inceput in ultima luna o serie de controale la companii pentru combaterea evaziunii fiscale in urma carora au fost inchise temporar mai multe firme.

Conform sondajului CSCI, un total de 93% din totalul persoanelor intervievate au auzit de controalele Agentia Nationala de Administrare Fiscala, in timp ce o pondere de 73% din cei chestionati sustin ca au sau ca sunt de acord cu rezultatele controalelor organizate de catre autoritatea de control.

In ceea ce priveste legalitatea firmelor, 95% din totalul celor intervievati sustin ca toate firmele ar trebui sa respecte legea, indiferent de marimea acestora, in timp ce 81% dintre acestia sustin ca ANAF ar trebui sa controleze cat mai multe firme, pentru ca neplata datoriilor catre stat si evaziunea fiscala afecteaza activitatea tuturor.

Mai mult, un total de 78% dintre cei chestionati de catre CSCI sustin ca prin combaterea evaziunii fiscale castiga toti oamenii corecti care isi platesc toate darile catre stat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri