Intr-o piata online a materialelor de constructii unde competitia este acerba, un tanar antreprenor din Ramnicu Sarat, judetul Buzau reuseste, printr-o noua abordare, sa aduca in primele luni de la înfiintarea Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro o Cifra de Afaceri de 400.000 euro.

Ce reprezinta Casa de Comenzi Vindem-ieftin.ro?

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro este specializata in comercializarea online de produse destinate construirii, finisarii si amenajarii constructiilor la interior/exterior, indiferent de natura lor: pornind de la metalele grele precum fier, teava rectangulara, profile de hala pana la termoizolatie, hidroizolatie, tencuiala decorativa, toata gama de finisaje de interior (gleturi, sistem rigips, parchet, tapet, mocheta, lambriu lemn/WPC/PVC), tamplarie PVC, sanitare, electrice, acoperisuri.

Cum a luat fiinta conceptul Vindem-ieftin.ro?

Ideea afacerii a pornit in anul 2014 cu pasi mici, dar bine ganditi, si cu o echipa foarte ambitioasa a carui scop a fost de la bun inceput sa ofere clientilor si, in fond, partenerilor lor servicii, solutii de cea mai buna calitate.

”Am riscat si am spus NU stocurilor, stelutelor mici in josul paginii sau conditiilor ascunse si am pus accent pe transparenta, informare, organizare. Scopul este ca prin brokerajul de materiale de constructii sa livram direct catre client toata gama de materiale, oricare ar fi acestea, fara alte costuri suplimentare. Important este ca acesta sa se organizeze si sa ne ofere NECESARUL de produse si locatia de livrare.
De restul ne ocupam noi! In functie de acest necesar obtinem cel mai bun pret din Romania! Sustinem acest lucru, avand ca argument cei peste 1000 de clienti multumiti de colaborarea cu compania noastra. ”

Care este modul de lucru? Cum pot comanda clientii produsele dorite?

  • Clientul trimite necesarul de materiale online si caracteristicile produselor dorite;
  • Operatorii negociaza cele mai mici preturi pentru produsele cerute;
  • Livrarea se va face gratuit in maxim 48 de ore la locatia specificata de client.

Care sunt atuurile companiei? Ce va diferentiaza de celelalte magazine de specialitate?

Ceea ce propun ca echipa este in primul rand pretul mic atasat la servicii complete de consultanta si post-vanzare, transport gratuit in Romania, gama diferita si diversa de produse si stocurile imense de la toti furnizorii nostri si conceptul ”cerintele clientului sunt prioritare”.
Un alt aspect important pe care cei de la Vindem-Ieftin.ro doresc sa-l puncteze este faptul ca a vinde ieftin nu inseamna produse de proasta calitate.
”Noi oferim materialele solicitate de client la preturi mici deoarece livram direct de la producator iar transportul este GRATUIT oriunde in tara, insemnand o economie de 10-20% fata de ceilalti jucatori de pe piata materialelor de constructii.
Aceasta abordare s-a dovedit la indemana clientilor deoarece materialele vin pe aceeasi comanda, iar preturile sunt mai avantajoase la pachet sau per total necesar.”


Care sunt principalii clienti?

Clientii Casei de Comenzi Vindem-Ieftin.ro sunt diferiti: 60% sunt persoane fizice care construiesc in regie proprie, celalalt procent (40%) este detinut de constructori si persoane juridice. Din aceasta ultima categorie unii dintre cei mai importanti parteneri sunt societatile comerciale care necesita constructii in regie proprie (panouri sandwich, fier si teava rectangulara, electrice, tabla, profile pentru hala). Datorita serviciilor complete pe care le oferim acesti parteneri au constatat ca pot simplifica procedeul de achizitie devenind clienti permanenti.

Care sunt planurile de dezvoltare ale companiei?

Datorita acestor linii constante de abordare a clientului si pe rezultatele obtinute pana acum, Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro preconizeaza in anul 2015 o cifra de afaceri de peste 1 milion de Euro. Acest target, dar si solicitarile din ce in ce mai diverse ne-au determinat sa cautam constant parteneriate si sa le intarim pe cele deja existente. Scopul este de a extinde portofoliul de produse si de a ne specializa din ce in ce mai mult.

"Din acest motiv am lansat portalul diviziadeacoperisuri.ro, portal care simplifica cu mult vanzarea sistemelor complete de acoperisuri.
Clientul gaseste toti producatorii importanti de tigla metalica, tigla ceramica, sindrila bituminoasa intr-un singur loc, facand achizitionarea de sisteme de acoperisuri foarte usoara. Trimitand schita acoperisului operatorii nostri vor face un calcul corect, pe tip de acoperis si cu putine pierderi, iar livrarea este gratuita oriunde in tara."

Te asteptam si pe tine sa intri in randul clientilor nostri multumiti si sa economisesti cumparand mai ieftin!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri