Gabriel Oprea, desemnat premier interimar, a declarat ca le-a solicitat ministrilor, in sedinta de miercuri a Guvernului, sa i se adreseze cu formula "Domnule general", explicand ca nu vrea sa creeze confuzii, deoarece postul de prim-ministru ii apartine lui Victor Ponta.

"Nu vreau sa creez confuzii. Prim-ministru este Victor Ponta", a spus Gabriel Oprea la Antena 3, potrivit Mediafax. El a aratat ca sedinta de miercuri a Guvernului a durat doar 30 de minute, cu maxima eficienta.

Marti, premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca intentioneaza sa conduca guvernul "ca la armata", cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative.

Miercuri, deputatul PSD Liviu Dragnea a declarat, in legatura cu afirmatia lui Gabriel Oprea ca va conduce guvernul ca un miliar, ca premierul interimar s-a referit la faptul ca va conduce "cu foarte multa disciplina".

Gabriel Oprea: Il astept pe Victor Ponta din zi in zi sa se intoarca

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca il asteapta zilnic pe premierul Victor Ponta sa se intoarca la serviciu, aratand ca acesta are acum "o culpa medicala" care a fost explicata stiintific, iar momentul la care va reveni la Bucureti va fi anuntat public.

Intrebat, marti seara, la Realitatea TV cand se va intoarce Ponta la serviciu, Oprea a raspuns : "Il astept din zi in zi sa se intoarca, acum are o culpa medicala, a fost explicata foarte clar, chiar stiintific, oricui i se poate intampla acest lucru, il astept (...) Va fi public cand se va intoarce in Bucuresti".

Premierul Victor Ponta a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang. Duminica, premierul Ponta a anuntat ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de prim-ministru in acest interval.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, "pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru" de catre Victor Ponta.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri