Intr-un interviu acordat ziarului „Adevarul“, Calin Nistor vorbeste despre cum se vede „binomul SRI-DNA“ de la varful Directiei Nationale Anticoruptie, despre arestarile preventive care au zguduit lumea politica si despre cat de mult asculta procurorii telefoanele romanilor.

„Adevarul“: De ce ati aplicat, la finalul anului 2005, pentru un post de procuror in Directia Nationala Anticoruptie? Calin Nistor: Orice procuror isi doreste sa schimbe societatea. Cat de mult am reusit, numai un studiu sociologic poate stabili. Oricum, cred ca progresele sunt majore pentru justitie in general. Cred ca alaturi de IT este domeniul in care s-a progresat cel mai mult in societatea romaneasca. In 2005 nu credeam ca lucrurile se pot schimba atat de mult. (45 de ani) a instrumentat dosarele care i-au trimis dupa gratii pe Constantin Nicolescu (fost baron de Arges), Cornel Penescu (fost patron al lantului de supermarketuri Pic), Dinel Staicu (fost patron al echipei de fotbal Universitatea Craiova) sau Antonie Solomon (fost primar al Craiovei). Din 2013 este procuror-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie.

„Adevarul“: De ce ati aplicat, la finalul anului 2005, pentru un post de procuror in Directia Nationala Anticoruptie?
Calin Nistor: Orice procuror isi doreste sa schimbe societatea. Cat de mult am reusit, numai un studiu sociologic poate stabili. Oricum, cred ca progresele sunt majore pentru justitie in general. Cred ca alaturi de IT este domeniul in care s-a progresat cel mai mult in societatea romaneasca. In 2005 nu credeam ca lucrurile se pot schimba atat de mult.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri