Casa de avocatura RTPR Allen & Overy a oferit asistenta juridica fondului de private equty Advent International Corporation, NNDKP a lucrat cu Wargha Enayati, actionarul minoritar si fondator, in vanzarea Regina Maria, in timp ce cumparatorul, Mid Europa Partners, a fost asistat juridic de avocatii de la White & Case si Bondoc si Asociatii.

Tranzactia se supune aprobarii Consiliului Concurentei.

Costin Taracila (Managing Partner), Alina Stavaru (Counsel) si Roxana Ionescu (Senior Associate) au coordonat echipa RTPR Allen & Overy care a asistat Advent International in aceasta tranzactie. Din echipa au mai facut parte Ana Eremia, Diana Dimitriu, Andrei Mihul, Raluca Deaconu, Laurentiu Tisescu, Adrian Cristea, Monica Marian (Associate). Hugh Owen, Partner in biroul Allen & Overy din Budapesta a acordat consultanta pe aspectele de drept englez ale tranzactiei.

De asemenea, NNDKP l-a consiliat pe Wargha Enayati, actionarul minoritar al Regina Maria, in tranzactia prin care acesta a vandut cei 20% din pachetul de actiuni catre MID Europe Partners (impreuna cu Advent, care detinea pachetul majoritar de 80%).

Proiectul a fost coordonat de Gabriela Cacerea, unul din partenerii NNDKP, Emanuel Petre fiind unul dintre avocatii cu implicati in acest deal.

Regina Maria are aproximativ 300.000 de abonamente corporate si o prezenta nationala prin 22 de locatii proprii din Bucuresti si din tara, 4 spitale, 11 laboratoare si 5 centre de imagistica.

Citeste mai multe despre preluarea Regina Maria de catre Mid Europa Partners.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri