Primarul Sorin Oprescu voia sa-i cumpere tacerea unui fost director din Primaria Capitalei – arestat pentru mita anul trecut, si care ar fi amenintat cu dezvaluiri. Este vorba de Madalin Dumitru – fost sef al Directiei Generale Infrastructura si Servicii Publice din subordinea primarului Capitalei, pana la data de 5 iunie 2014, cand a fost retinut de procurorii DNA, potrivit Adevarul.

Detaliile apar in referatul DNA de propunere de arestare preventiva in cazul lui Sorin Oprescu. Edilul a discutat, pe 30 august 2015, cu Cornel Bogdan Popa – seful Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane (ACCU), care purta pe el aparatura de inregistrare. Popa are calitatea de suspect la DNA, este cercetat in stare de arest la domiciliu pentru patru infractiuni de luare de mita, dar a acceptat sa colaboreze cu procurorii si sa inregistreze ambiental discutiile.

La intalnire, primarul ar fi simtit ca este ceva in neregula cu Popa, si a incercat sa-i faca o confidenta: „Pentru ca am sa-ti spun ceva la ureche acum cand iesim, o surpriza neplacuta pentru mine pe urmatoarea chestie”, detaliind apoi in soapta, la ureche, ca „Madalin a vorbit cu Mircea … si Mircea mi-a spus: «Ba, asta a zis „Dom’le, si eu am tacut din gura!”», «Pai si ce ... (expresie obscena- n.r.), ai avut tu vreo treaba cu mine?», «Dom’le, imi dai si mie 10.000 pe luna!»”, povestea primarul cum ar fi decurs totul.

Citeste articolul integral pe adevarul.ro.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri