Cofetaria "Mara Mura" din centrul Bucurestiului, detinuta de D&C Sweets SRL, societate comerciala la care Daciana Sarbu are 50% din partile sociale, functioneaza ilegal, pentru ca nu are autorizatie, potrivit declaratiilor facute de reprezentantii Primariei Sectorului 1.

Biroul de presa al Primariei Sector 1 a comunicat, la solicitarea Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii (linx.crji.org), ca "Mara Mura" functioneaza ilegal intrucat nu a obtinut autorizatie de functionare.

"Biroul de presa al Primariei Sector 1 ne-a comunicat telefonic, la solicitarea Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii, chiar in ziua in care Victor Ponta a demisionat, ca "Mara Mura" functioneaza ilegal intrucat nu a obtinut autorizatie de functionare. Reprezentantii au depus documente la dosarul de autorizare al punctului de lucru din strada Benjamin Franklin, numarul 5, dar dosarul este inca in lucru la inspectorii Primariei Sector 1 si, deci, o autorizatie de functionare nu a fost emisa. Practic, functioneaza ilegal, vom trimite un inspector sa controleze localul si, cel mai probabil, firma va fi amendata, au transmis Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatii reprezentantii Biroului de presa al Primariei Sector 1", scrie linx.crji.org.

Cofetaria "Mara Mura" a fost deschisa in urma cu trei saptamani, pe strada Benjamin Franklin, nr. 5, langa Ateneul Roman, potrivit unui anunt facut pe pagina de Facebook.

Am deschis dulcegaria si astazi soarele ne-a ajutat sa ne amenajam si mica terasa. Multumim prietenilor care ne-au...

Citeste si:
Cuptorul Moldovencei inaugureaza o cofetarie noua in Iasi
Cuptorul Moldovencei...
Posted by Mara Mura on Wednesday, October 14, 2015
Sursa foto: Mara Mura/Facebook.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Cofetaria Dacianei Sarbu a trecut in legalitate