Deputatii au inceput votul secret, cu bile, asupra celor doua solicitari DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatilor PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, acuzati de coruptie in dosarul ANRP.

Liderii PNL si PSD au anuntat ca vor vota in favoarea solicitarilor Justitiei. Ridicarea imunitatii parlamentare se decide cu votul majoritatii deputatilor prezenti, in conditiile de cvorum. La sedinta isi inregistrasera prezenta 253 de deputati din totalul de 382, scrie Mediafax.

Ioan Oltean a declarat ca si-a facut bagajul si este pregatit sa mearga in arest, daca deputatii vor incuviinta cererea DNA. El a spus ca a colaborat cu anchetatorii si ca masura arestarii preventive este "un abuz" pe care il respinge cu "vehementa". La randul sau, Catalin Teodorescu a pledat nevinovat si le-a cerut deputatilor sa voteze impotriva solicitarii procurorilor.

Pe de alta parte, insa, Oltean a mai declarat ca nu ii este "teama" de ceea ce se va intampla. "Nu mi-e teama. V-am spus ca sunt pregatit pentru orice", a precizat liberalul. Mai mult, el le-a spus jurnalistilor ca are "bagajul" pregatit in cazul in care parlamentarii vor incuviinta cererea DNA de arestare preventiva.

Saptamana trecuta, Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cele doua solicitari ale justitiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri