Judecatoria Sector 4 a luat luni in discutie cererea de liberare conditionata a lui Mihai Stoica, fost manager al FC Steaua, si urmeaza sa decida daca acesta va fi pus in libertate dupa ce a executat aproape doi ani din pedeapsa de trei ani si sase luni primita in dosarul transferurilor de jucatori, relateaza Mediafax.

Mihai Stoica a fost dus din Penitenciarul Jilava la Judecatoria Sectorului 4 pentru a fi prezent la judecarea propunerii de eliberare conditionata.

Cererea a ajuns la instanta in 9 decembrie 2015, dupa ce Comisia de la Penitenciarul Jilava a constatat ca fostul manager general al FC Steaua intruneste conditiile necesare pentru a fi eliberat conditionat.

Judecatoria Sectorului 4 a luat luni in dezbatere cauza, urmand sa decida daca admite sau respinge propunerea de eliberare conditionata a lui Mihai Stoica.

Decizia pe care o va lua Judecatoria Sectorului 4 nu va fi definitiva, ci va putea fi contestata la Tribunalul Bucuresti, care in final va dispune cu privire la eliberarea conditionata. Fostul manager general al FC Steaua ar putea parasi penitenciarul doar dupa o decizie definitiva privind eliberarea sa conditionata.

Mihai Stoica executa din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare primita in dosarul transferurilor de jucatori.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat in 2014, alaturi de Stoica, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, si pe Gheorghe Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Intre timp, Jean Padureanu, George Copos, Gheorghe Popescu si Gheorghe Netoiu au fost eliberati conditionat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri