Musat & Asociatii isi intareste echipa dupa plecarea Mirunei Suciu si a altor asociati. Coopteaza mai multi avocati si incepe un val de promovari

Musat & Asociatii confirma plecarea Mirunei Suciu si a altor asociati, care isi vor deschide propria casa de avocatura, dar se intareste cu 15 avocati, coopteaza doi noi parteneri si promoveaza 11 avocati in functii de managing associates si senior associates, anunta casa de avocatura.

Structura de conducere a casei de avocatura se intareste cu Angela Mare si Paul Buta, numarul total de parteneri ajungand astfel la 21.

Angela Mare (foto stanga) face parte de mult timp din echipa de avocati Musat & Asociatii, avand o experienta profesionala de peste 16 ani. Aria sa de expertiza cuprinde litigii civile si comerciale, contencios administrativ, precum si litigii privind piata de capital si achizitii publice.
Paul Buta (foto dreapta), doctor in drept si asistent universitar la Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu”, are o experienta juridica de peste 10 ani, fiind specializat in litigii civile si comerciale si, de asemenea, in dreptul concurentei si proprietate intelectuala.

Totodata, Musat & Asociatii anunta ca trei avocati cu o vechime indelungata in cadrul firmei, specializati in diferite arii de practica, au fost promovati in pozitia de "Managing Associates", acestia fiind: Stefan Dudas (Litigii & Arbitraje comerciale), Bogdan Lamatic (Drept penal/Criminalitate economico-financiara) si Dana Caciula - Stan (Litigii civile & comerciale), in timp ce alti 8 avocati au fost promovati ca "Senior Associates".

Citeste si:
Musat & Asociatii continua programul de practica platita
Musat & Asociatii continua...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Acestia din urma sunt: Adrian Chirvase (Dreptul penal al afacerilor), Pompilia Doana (Litigii civile & comerciale), Adina Pulbere (Drept penal), Valeriu Solcanu (Litigii), Ana Maria Teoc (Litigii), Vincentiu Constantin (Litigii), Ramona Cirlig (Arbitraj) si Dana Buscu (Insolventa, Litigii).

Firma de avocatura a comunicat si faptul ca alti 15 avocati s-au alaturat firmei in ultimele saptamani, dintre care 3 avocati definitivi (Liviu Togan – Managing Associate, Catalin Roman – Senior Associate si Diana Dobromir – Associate) si 12 tineri avocati stagiari (Cosmin Sovar, Adrian Rusu, Razvan Furdui, Sorin Sfetcu, Daniel Ghimpu, Bogdan Herghelegiu, Eduard Iosif, Laurentiu Radu, Doru Schipor, Octavian Marcu, Tania Hotca si Andrei Boaca).

Saptamana trecuta, Ziarul Financiar scria ca Miruna Suciu, alaturi de alti cativa parteneri si 16 avocati, s-au desprins de Musat & Asociatii, urmand sa isi faca propria casa de avocatura. Comunicatul Musat & Asociatii precizeaza insa doar de plecarea Mirunei Suciu, Luminitei Popa si Madalinei Berechet.

Citeste si:
Miruna Suciu: Avem clienti care analizeaza optiunea listarii pe BVB
Miruna Suciu: Hidroelectrica...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri