Casa de avocatura Biris Goran a reprezentat Farmec Cluj-Napoca in procesul cu ANAF, obtinand in instanta anularea deciziei de impunere fiscala in valoare de circa 13 mil. euro emisa de catre ANAF.

In decembrie 2014 ANAF a decis sa oblige Farmec la plata a aproximativ 15 milioane euro, suma reprezentand recalcularea platii accizelor aferente alcoolului folosit in retetele produselor pe care societatea le are in portofoliu. In prima etapa, echipa Biris Goran a obtinut in instanta admiterea actiunii de suspendare a executarii deciziei de impunere emisa de ANAF pana la solutionarea pe fond a actiunii prin care se solicita anularea deciziei mentionate.
Echipa care a reprezentat societatea Farmec in instanta a fost condusa de Mihai Nusca, partener, iar echipa de taxe care a oferit consultanta in acest caz a fost condusa de Ruxandra Jianu.

"Sentinta pronuntata de magistratii Curtii de Apel Cluj are multe consecinte juridice favorabile, printre care aceea ca pune la adapost peste 600 de locuri de munca, precum si faptul ca ajuta Farmec sa isi continue activitatea si ascensiunea pe piata romaneasca si internationala”, afirma Mihai Nusca, partener Biris Goran.

Biris Goran este o societate de avocatura de business formata din peste 35 de avocati, infiintata in 2006. Casa de avocatura ofera servicii juridice concentrandu-si practica asupra unor domenii precum: taxele, tranzactiile imobiliare, dreptul societar, antitrust/dreptul concurentei, litigii, finantari, proprietate intelectuala, IT si media, achizitii publice, energie si insolventa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri