BDO Romania deschide un birou in Iasi

BDO Romania, a cincea firma de audit si consultanta din tara, isi extinde activitatea prin deschiderea unui nou birou teritorial in Iasi, fiind al cincilea cabinet local, alaturi de cele din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Sibiu.

In noul birou au fost cooptati 7 consultanti care au activat pana acum sub brandul Daris Consulting, echipa fiind condusa de Dan Schipor.

“Deschiderea unui nou birou, de data aceasta in Iasi, se inscrie in strategia de dezvoltare pe care am adoptat-o in ultimii ani. Avansul anual de 20% inregistrat de BDO Romania in 2015 concomitent cu atingerea tintei de 10 milioane de euro prin consolidarea operatiunilor din Romania si Republica Moldova reprezinta confirmarea viziunii adoptate de echipa noastra” a declarat Silviu Manolescu, Managing Partner al BDO Romania (foto).

Noul birou ofera servicii integrate de consultanta pentru management, cu focus pe zonele operationala si financiara.

BDO Audit SRL, BDO Auditors & Accountants SRL, BDO Auditors & Business Advisors SRL, BDO Business Advisory SRL, BDO Business Restructuring SPRL, BDO Tax SRL si BDO Outsourcing Services SRL, societati romanesti cu raspundere limitata, sunt membre ale BDO International Limited, o companie din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord limitata prin garantie ("limited by guarantee"), si fac parte din BDO, retea internationala de firme membre independente.

Citeste si:
WALL-STREET 360: Tot ce trebuie sa stim in relatia cu ANAF
WALL-STREET 360 cu Alina...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Sursa foto: Shutterstock / HelloRF Zcool

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri