Firma de avocatura Wolf Theiss Rechtsanwalte & Co KG o promoveaza pe avocata Claudia Chiper, in functia de counsel. Ea are o experienta profesionala de peste zece ani si este coordonatorul practicii de drept financiar-bancar din cadrul biroului Wolf Theiss din Bucuresti.

Odata cu promovarea lui Chiper, Wolf Theiss Romania isi extinde echipa de drept financiar-bancar prin recrutarea Iulianei Ungureanu ca avocat asociat cu o experienta de aproape 16 ani in domeniul juridic.

Chiper a oferit de-a lungul timpului consultanta juridica in cadrul celor mai mari tranzactii financiare din portofoliul Wolf Theiss Romania, ce apartin unor clienti precum Raiffeisen, Banca Comerciala Romana, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, International Finance Corporation, Unicredit, UniCredit Tiriac Bank, Intesa Sanpaolo, Vestas si Lukerg.

„Claudia Chiper este alaturi de Wolf Theiss Bucuresti de peste 7 ani, iar promovarea sa in functia de Counsel este o recunoastere fireasca a meritelor sale in dezvoltarea departamentului nostru de drept financiar-bancar", a declarat intr-un comunicat Bryan Jardine, managing partner la Wolf Theiss Rechtsanwalte& Co KG.

"Recrutarea Iulianei in echipa de drept financiar-bancar din Bucuresti este unul dintre pasii preconizati in strategia noastra de dezvoltare, care releva pe de o parte nevoia de a raspunde exigentelor clientilor nostri dar si a cresterii volumului de lucru si a numarului de tranzactii in care echipa Wolf Theiss Bucuresti este implicata”, a declarat Chiper.

Citeste si:
De 20 de ani in Romania: Interviu onest cu "un american romanizat"
De 20 de ani in Romania:...

Firma de avocatura a fost infiintata in 1957 si are 13 birouri in Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina. In firma lucreaza 300 de avocati.

Sursa foto: Wolf Theiss

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Samsarii durerii: afaceri pe spatele victimelor din accidente auto