DNA a pus sechestru de 300.000 de euro pe conturile fostului vicepresedinte al ASF, George Daniel Tudor, au declarat surse judiciare.

Fostul vicepresedinte al ASF, George Daniel Tudor, a ajuns luni la sediul DNA pentru a lua la cunostinta faptul ca procurorii DNA au pus sechestru pe conturile acestuia, pana la concurenta sumei de 300.000 de euro, au declarat surse judiciare, conform Mediafax.

George Daniel Tudor este arestat la domiciliu pentru luare de mita dupa ce "in calitate de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, ulterior vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, a primit de la administratorul firmei respective (denuntator in cauza), prin intermediul inculpatului Marian Ovidiu, suma de 300.000 euro pentru ca rezultatul controlului sa fie unul favorabil omului de afaceri", precizeaza DNA.

Banii ar fi fost dati in trei transe de cate 100.000 de euro, "o prima transa, in mod direct, iar urmatoarele doua transe, in mod indirect, prin intermediul sotiei sale Tudor Doina Anca, senator in Parlamentul Romaniei, persoana care cunostea, la momentul intermedierii sumelor de bani, atat provenienta cat si scopul pentru care erau remise aceste sume de bani", arata procurorii DNA.

Senatorul Doina Tudor este in arest la domiciliu in aceeasi cauza.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri