Perchezitii in Prahova si Bucuresti, intr-un dosar de trafic de droguri. Procurorii au facut zece perchezitii in dosar. Printre persoanele vizate este si Catalin Stefan Ion, cunoscut drept Cheloo din trupa "Parazitii", la audieri urmeaza sa fie aduse 90 de persoane.

Procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Ploiesti au facut perchezitii atat in Bucuresti cat si in judetul Prahova. Dosarul vizeaza infractiuni de trafic de droguri, mai exact canabis, conform News.ro

Conform surselor citate, printre locuintele unde au loc perchezitii se numara si cea a lui Catalin Stefan Ion, cunoscut drept Cheloo, membru al trupei hip hop "Parazitii".

In acest dosar, vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Ploiesti 90 de persoane. Sursele judiciare spun ca zece persoane vor fi audiate ca suspecti de trafic de droguri, iar celelalte 80 in calitate de consumatori de droguri. Aceleasi surse afirma ca anchetatorii il vor audia pe Cheloo in calitate de suspect, la el fiind gasite cateva grame de droguri.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
DIICOT: Doua persoane din Capitala, prinse cu doua kilograme cannabis
Setari Cookie-uri