Doi romani acuzati ca transportau ilegal 13 imigranti iranieni, inclusiv sapte copii, au fost arestati in nordul Austriei, in apropierea frontierei cu Germania, informeaza postul public de televiziune austriac, ORF.

Un sofer roman in varsta de 43 de ani a fost oprit de politie, pentru un control de rutina, in nordul Austriei, in zona St. Martin im Mühlkreis, in apropierea frontierei cu Germania, informeaza Mediafax.

In autoutilitara condusa de roman au fost descoperiti sapte copii si sase adulti, toti de origine iraniana, fara vize de calatorie in Uniunea Europeana. Un alt roman, in varsta de 39 de ani, care se deplasa cu un alt vehicul pentru a distrage atentia autoritatilor austriece a fost arestat pentru complicitate la trafic de persoane.

Imigrantii clandestini, care cel mai probabil urmau sa fie dusi in Germania, au fost cazati temporar intr-un centru pentru azilanti din Austria.

Sursa foto: Ververidis Vasilis / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri