Pronuntarea in dosarul Referendumului va avea loc pe data de 22 aprilie, in ultimul cuvant in fata instantei Liviu Dragnea a declarat ca se considera nevinovat si ca doreste sa fie achitat.

Instanta de la Curtea Suprema a decis sa se pronunte pe data de 22 aprilie in dosarul Referendumului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de folosirea influentei sau a autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, conform Mediafax.

Liviu Dragnea a declarat in ultimul cuvant in fata instantei in procesul Referendumului ca se considera nevinovat si cere achitarea. "As vrea sa va rog sa nu luati in seama caracterizarea facuta de DNA. Nu aceasta este atitudinea mea fata de oameni. Marturie stau cei 20 de ani in serviciul public. Militantii, nu numai din PSD, ci ai tuturor partidelor indeamna lumea la vot pentru ca este sensul unei campanii electorale. La referendum a fost o confruntare dura intre poporul roman si Basescu. Niciun partid nu putea obtine foloase necuvenite. Cred cu tarie in nevinovatia mea si solicit achitarea", a spus Liviu Dragnea, vineri, in fata completului de judecata.

Procurorii DNA au cerut magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), vineri, pedeapsa cu executare pentru presedintele PSD Liviu Dragnea, pedeapsa minima solicitata de DNA fiind intre trei si cinci ani de inchisoare.

Citeste si:
O echipa de campanie a PSD, fugarita cu o maceta
Un brailean i-a alergat cu o...

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Simona Halep, critici la adresa guvernului PSD