Alegerile locale de anul acesta se confrunta cu noi momente tensionate. Procurorii DNA au ridicat de la Biroul Electoral Central si de la birourile electorale ale sectoarelor 1 si 4, legate de candidaturi la alegerile locale din 5 iunie, au declarat surse judiciare.

Alegerile locale din 2016 se confrunta, ca si cele din anii precedenti, cu probleme privind listele cu sustinatori ai unor candidati. Potrivit surselor citate, unele dintre documentele ridicate de anchetatori vizeaza liste cu sustinatorii unor candidati la alegerile locale, conform News.ro.

Actiunea are loc in cadrul unui dosar deschis in urma unei sesizari, au mai spus, pentru News.ro, sursele citate, care au precizat ca in aceasta cauza nu a fost inceputa urmarirea penala pe numele niciunei persoane.

Anchetatorii DNA au ridicat listele cu sustinatorii candidatului PNL Alexandru Nazare

Anchetatorii DNA au ridicat de la Biroul Electoral al Sectorului 1 listele cu sustinatorii candidatului PNL Alexandru Nazare, a declarat miercuri, pentru News.ro, presedintele BES, procurorul Alexandru Stoian.

Presedintele Biroului Electoral al Sectorului 1 a precizat ca documentele au fost ridicate de politistii judiciari de la Directia Nationala Anticoruptie. Documentele au fost puse la dispozitia anchetatorilor dupa ce a fost primita o solicitare din partea DNA, a mai spus Alexandru Stoian.

Actiunea a avut loc in cadrul unui dosar deschis in urma unei sesizari, au mai spus, pentru News.ro, sursele citate, care au precizat ca in aceasta cauza nu a fost inceputa urmarirea penala pe numele niciunei persoane.

Candidatul PNL la Primaria Secctorului 1 si-a depus in 22 aprilie candidatura la Biroul Electoral de sector, dosarul fiind insotit de 4.000 de semnaturi. Pentru depunerea candidaturii, Nazare avea nevoie de minimum 2.076 de semnaturi.

Sursa foto: Brian A Jackson / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri