Avocatul Gheorghe Piperea a scris, pe pagina sa de Facebook, ca a primit oferta din partea PNL sa conduca organizatia de Bucuresti, el precizand ca va lua o decizie saptamana viitoare, si a mentionat ca, daca ar decide sa se implice intr-un astfel de proiect, ar pastra tandemul cu deputatul Daniel Zamfir, cu care a lucrat la legea darii in plata, potrivit News.ro.

”Prieteni, zilele trecute am primit o oferta oarecum surprinzatoare din partea PNL, de a prelua conducerea organizatiei de Bucuresti. E o provocare. Avand in vedere, insa, multiplele proiecte in care sunt implicat, precum si perspectiva reducerii suplimentare a timpului alocat familiei (si asa insuficient), va spun ca nu am acceptat inca propunerea”, a scris Piperea pe Facebook.

El arata ca ”sub nicio forma nu a pus vreo conditie de functie minimala, asa cum ar putea rezulta din scenariile si speculatiile din presa”.

”Pe mine nu ma poate scoate din postura actuala ceva meschin, ci un proiect important, de anvergura nationala, asa cum au fost procesele pe clauze abuzive si legea darii in plata”, mai afirma Piperea, care adauga ca ”dezbaterile la aceasta lege i-au aratat ca astfel de lucruri nu se pot face chibitand pe margine, ci prin implicarea unor actori politici”.

”Desigur ca veti fi de acord cu mine ca fara implicarea domnului deputat Zamfir, realitatea, azi, ar fi fost ca avem o frumoasa teorie, un proiect bun (asa cum a fost si proiectul legii falimentului scris de mine in 2009 si inchis in sertare timp de 5 ani si, ulterior, abandonat) si atat.
Va asigur ca, indiferent ce voi ajunge sa decid saptamana viitoare, voi ramane acelasi - un om al cetatii si un luptator pentru drepturi si libertati, dar si un aliat al tuturor celor aflati in restriste care ma vor fi chemat in ajutor”, mai scrie Piperea.

Gheorghe Piperea adauga ca nu este de acord nici cu tipul actual de politica, ”anacronic si chitibusar, nici cu multe dintre fetele politice obosite care, in interes national si pentru binele generatiilor viitoare, trebuie sa faca 10 pasi inapoi”.

”In orice caz, daca as decide sa ma implic intr-un astfel de proiect, as pastra tandemul cu Dan Zamfir. E evident ca a fost un pact reusit si nu un act efemer de prestidigitatie”, declara Piperea.

Gheorghe Piperea isi incheie postarea cu o intrebare: ”Iar acum indraznesc sa va intreb: ce ma sfatuiti sa fac?”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri