Agentia Nationala de Integritate a constat ca un angajat de la Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o suma importanta din averea sa. Asadar, Mariana Georgescu, directorul Directiei Comunicare si RElatii Internationale de la Primaria Sectorului 2, nu poate justifica peste un milion, drept urmare, comisia de specialitate de la Curtea de Apel Bucuresti va verifica averea dobandita de aceasta de cand ocupa functia publica.

Conform Agentiei Nationale de Integritate, in cazul Marianei Georgescu, exista intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii functiei publice o diferenta nejustificata de 1.055.755.19 lei, conform News.ro.

Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, va verifica, la solicitarea ANI, averea Marianei Georgescu si veniturile obtinute de aceasta in perioada exercitarii functiei publice. Mariana Georgescu a fost informata despre evaluare si despre existenta diferentelor semnificative intre averea acesteia si veniturile realizate, iar aceasta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, a precizat ANI.

Potrivit declaratiei de avere din iunie 2015, Mariana Georgescu nu detine terenuri, apartamente sau case, nici bujuterii sau obiecte de arta a caror valoare sa depaseasca 5.000 de euro. Ea nu are bani in conturi, depozite bancare sau in fonduri de investitii care sa depaseasca 5.000 de euro, nici plasamente sau investitii directe si nici alte active care sa ii aduca alte venituri.

Mariana Georgescu are un autoturism Kia Cerato, din 2005, pe care l-a cumparat in leasing, iar din 2008 are de platit, pana in 2033, un imprumut bancar de 40.000 de euro. Din salariul de director executive al Directiei Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din Primaria Sectorului 2, Mariana Georgescu a obtinut, in anul fiscal anterior declaratiei de avere, 40.526 de lei.

Sursa foto: Marian Weyo / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri