Regele Mihai si-a platit datoriile catre ANAF, care se ridicau la finele lunii martie la 4,1 milioane de lei, in timp ce Robert Negoita, recent reales in functia de primar al sectorului 3, ramane campionul listei datornicilor catre Fisc, cu obligatii fiscale neachitate de 232 milioane de lei la mijlocul anului, potrivit datelor publicate de ANAF.

Dupa publicarea listei datornicilor in luna mai (situatii valabile la finele lunii martie), regele Mihai a dat in judecata ANAF- Directia Generala de Solutionare a Contestatiilor, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti si Administratia Sectorului 1 a Finantelor Publice.

Biroul de presa al Regelui Mihai I anunta, in 17 mai, ca datoriile Majestatii Sale la bugetul de stat, peste 4,1 milioane de lei, cuprinse in lista datornicilor publicata de ANAF, au fost contestate.

Pe lista anterioara, regele Mihai I aparea cu obligatii fiscale principale la bugetul de stat de 1.999.187 de lei si penalitati de 2.107.948 de lei, suma totala datorata statului ajungand la 4.107.135 de lei.

Regele Mihai si-a achitat, insa, in mai multe transe datoriile respective catre stat si a disparut de pe actuala lista a datornicilor.

Citeste si:
Ce datorii a sters ANAF in primele saptamani ale anului 2020
Ce datorii ti-a sters ANAF in...

Robert Negoita ramane liderul listei datornicilor

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, conduce detasat topul persoanelor fizice cu datorii catre stat, cu 232 miloane de lei, valoarea datoriilor inregistrate de acesta din perioada in care avea afaceri de constructie si vanzare de locuinte reprezentand aproximativ jumatate din totalul restantelor inregistrate la stat de cei mai mari zece datornici persoane fizice.

Situatia lui Negoita este neschimbata fata de luna mai, cand ANAF a publicat informatii despre situatia datornicilor la finele lunii martie.

Sursa foto: Sursa Imagini: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce spune un fost sef ANAF despre informatizarea institutiei