Firma de consultanta TPA Group isi dezvolta operatiunile in Romania si deschide un nou birou la Cluj, al doilea din Romania, dupa cel din Bucuresti. TPA Group integreaza compania locala IAS Expert, devenita acum TPA Transilvania, si isi extinde astfel prezenta la nivel national, adaugand un birou regional si largindu-si echipa cu 22 specialisti. Sorana Cernea, partener fondator al IAS Expert, devine partener coordonator al TPA Transilvania.

TPA Group este una dintre companiile mari de consultanta fiscala, contabilitate si servicii de audit din Europa centrala si de sud-est. Firma este activa pe piata din Romania din 1998, iar in portofoliu are peste 300 clienti, companii locale si internationale provenind cu precadere din sectoarele: energie, productie industriala, imobiliare, constructii, transporturi & logistica, tehnologia informatiei, agricultura & silvicultura si distributie.

TPA Romania a raportat o cifra de afaceri de 3,2 milioane euro in 2015 si o crestere de 2% fata de anul precedent.

Cluj devine primul birou regional si cel de al doilea birou al TPA Romania, alaturi de biroul central din Bucuresti, potrivit unui comunicat al TPA Group.

"Decizia de a ne extinde cu un prim birou regional in Cluj si in Transilvania reflecta cererea in constanta crestere pe care am remarcat-o din partea clientilor si colaboratorilor nostri, care au nevoie de servicii de contabilitate, audit, consultanta fiscala si juridica la standarde internationale in aceasta regiune cu un ritm alert de dezvoltare", declara Jan Glas, Managing Partner al TPA Romania si membru al CEE Steering Committee al TPA Group.

IAS Expert a fost infiintata in 2003 la Cluj.

Cu sediul in Viena, Austria, TPA Group este activ in 11 tari din Europa: Albania, Austria, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia.

TPA Group renunta la Horwath si devine membru independent al Baker Tilly Europe Alliance

Incepand cu 5 septembrie 2016, TPA Group nu mai este membru al retelei internationale Crowe Horwath. Impreuna cu Baker Tilly International, TPA Group formeaza Baker Tilly Europe Alliance. Grupul TPA devine membru independent al Baker Tilly Europe Alliance si opereaza sub brandul "TPA".

Baker Tilly International este cea de 8-a retea ca marime pe plan international in domeniul serviciilor de consultanta si contabilitate, cu 165 membri independenti in 141 tari, si peste 28,000 specialisti in 745 birouri in intreaga lume.

Sursa foto: Pixabay, companie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri