Firma de consultanta Mazars a promovat doi specialisti in posturile de directori responsabili de serviciile taxare indirecta si taxare directa. Astfel, din septembrie, Alexandru Comanescu va ocupa pozitia de director Taxare Indirecta si Bogdan Gheorghiu pe cea de director Taxare Directa.

Serviciile de consultanta specializata pentru taxare directa (impozit, contributii, etc) si taxare indirecta (TVA, accize, etc) fac parte din departamentul Taxe, condus de Edwin Warmerdam, de asemenea si partener cadrul Mazars.

"Rolul lor se va concentra pe specializarea si dezvoltarea serviciilor de consultanta fiscala oferite de biroul Mazars din Bucuresti, variind de la fiscalitate locala si internationala, la politici de preturi de transfer, fuziuni si achizitii pana la conformitate fiscala", a afirmat Edwin Warmerdam.

Alexandru Comanescu a acumulat peste 11 ani de experienta in domeniul consultantei fiscale, sfera sa de competente acoperind nu numai impozitarea indirecta (consiliere pe probleme de TVA, rambursare de TVA, inregistrare in scopuri de TVA) si impozitarea internationala, dar si fuziunile si achizitiile (inclusiv misiuni de due diligence) pentru diverse sectoare, precum: constructii, energie regenerabila, industria chimica, asigurari, industria farmaceutica, fiind consultant fiscal acreditat si membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF).

Bogdan Gheorghiu, consultant fiscal acreditat si membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF), are o experienta vasta de peste 11 ani in domeniu, oferind consiliere fiscala clientilor din sectoare economice diverse, precum: industria auto, asigurari, sectorul bancar, petrol si gaze naturale, industria farmaceutica, retail, servicii. Aria sa de expertiza acopera impozitarea internationala, impozitarea directa (impozitul pe profit, impozitarea persoanelor fizice, impozitul cu retinere la sursa, taxele locale), preturile de transfer, fuziunile si achizitiile (inclusiv misiunile de due diligence), auditul fiscal.

Mazars are 20 de ani de experienta acumulata oferind suport de consultanta marilor investitori care dezvolta afaceri in Romania. Echipa locala este in prezent formata din 150 de profesionisti. Mazars si birourile sale corespondente opereaza in 95 de tari, din care 77 fac parte din parteneriatul integrat Mazars, iar in 16 sunt firme corespondente Mazars.

Sursa foto: Pixabay, companie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri