Catalin Iulian Marin, fostul sef al Admininistratiei Domeniului Public Bucuresti, nu isi poate justifica peste 226.000 de lei din avere. Comisia de specialitate de la Curtea de Apel Bucuresti a decis verificarea averii acestuia, la cererea Agentiei Nationale de Integritate.

In averea lui Catalin Iulian Marin, inspectorii de integritate au constatat ca exista o diferenta nejustificata in cuantum de 226.485,88 de lei intre averea dobandita si veniturile realizate, in perioada 23 iulie-17 decembrie 2012, cand era directorul general al SC Administrarea Domeniului Public Bucresti SA, conform News.ro.

Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti va face verificari, la solicitarea ANI, urmand sa stabileasca de ce Catalin Iulian Marin nu poate justifica suma de peste 226.000 de lei din averea sa. ANI a precizat ca fostul sef al Administratiei Domeniului Public Bucuresti a fost informat despre despre declansarea procedurii de evaluare si drepturile de care beneficiaza, iar acesta nu a depus la dosar un punct de vedere privind diferentele semnificative in averea sa.

Sursa foto: Andrey_Popov / Shutterstock.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Topul celor care au castigat cei mai multi bani in ultimul deceniu
Setari Cookie-uri