Peste 500 de soferi au ramas, in patru zile, fara permise de conducere si aproape 9.000 au fost amendati, din care 3.356 pentru ca au condus cu viteza si 72 pentru ca s-au urcat bauti la volan, scrie News.ro.

Potrivit Politiei Romane, 8.987 de sanctiuni au fost date in urma a 384 de filtre rutiere care au avut loc in perioada 17-20 octombrie. Dintre cei aproape 9.000 de soferi amendati, 519 au ramas fara permise de conducere, iar de la alti 380 au fost retinute certificatele de inmatriculare ale masinilor.

In cele patru zile au facut 17 perchezitii, 948 de controale si trei razii. Politistii au controlat 862 de unitati comerciale, 628 de obiective asigurate cu paza si 14 transportatori de valori si au constatat 354 de infractiuni judiciare si economico-financiare, dintre care 192 in flagrant delict.

In dosarele deschise de anchetatori, pentru cele peste 350 de infractiuni sunt suspectate 219 persoane, dintre care 41 au fost retinute si 20 arestate.

De asemenea, au fost puse in aplicare 38 de mandate de executare a pedepsei inchisorii, au fost depistate 34 de persoane urmarite si au fost gasite doua autoturisme care fusesera furate.

Pentru neregulile depistate in urma controalelor si raziilor, politistii au dat 10.576 de amenzi, in valoare de aproape 3,5 milioane de lei si au confiscat bunuri in valoare de peste 260.000 de lei. Dintre cele peste 10.000 de amenzi, 892 au fost pentru tulburarea ordinii publice, 247 pentru activitati comerciale ilicite si 27 pentru nereguli privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Peste 4.500 de politisti de la ordine publica, rutiera, investigatii criminale, investigarea fraudelor, transporturi, din cadrul formatiunilor de arme, explozivi si substante periculoase si luptatori de interventie rapida au participat la cele 595 de actiuni care au fost organizate in perioada 17-20 octombrie, a precizat Politia Romana.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri