Procurorii militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie fac perchezitii, joi, la Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta, pentru fapte de dare si luare de mita in legatura cu promovarea unor examene, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

DNA anunta, intr-un comunicat de presa, ca procurorii militari din cadrul Serviciul pentru efectuarea urmaririi penale in cauze privind infractiunile de coruptie savarsite de militari fac cercetari intr-un dosar penal care vizeaza suspiciuni privind infractiuni de coruptie comise in cursul anului 2016.

Astfel, au loc sapte perchezitii la Constanta, trei dintre acestea fiind in sediul unei institutii publice. Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca institutia vizata este Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta.

Conform surselor judiciare citate, este vorba despre fapte de dare si luare de mita in legatura cu promovarea unor examene la acesta institutie.
In ultimii ani, procurorii militari ai DNA au instrumentat mai multe dosare la astfel de structuri, precum ISU sau Armata, in care candidatii au dat mita pentru promovarea unor concursuri.

Sursa foto: Shutterstock/Bennian

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri