Vlad Tabacu, director de investitii la Oresa Romania, spune ca fondul pe care il reprezinta cauta firme care sa aiba avantaje competitive in business si calitate a echipei de management. „Ne uitam la sectoare pe care am construit expertiza: servicii B2B, servicii financiare, materiale de constructii, FMCG sau retail specializat. Orizontul financiar este 10-15 milioane euro, preferam parteneriatul cu un antreprenor, dar facem si achizitii 100%. Trebuie sa simtim ca putem contribui la respectiva oportunitate, bani inteligenti, focalizam strategia de dezvoltare, ajutam la consolidarea echipei de management, facilitam accesul la expertiza pentru a raspunde unor provocari sau oportunitati in business, executam achizitii de add-on”, a explicat Tabacu.

Din punctul sau de vedere, mediul de business actual este mult mai competitiv decat in trecut, din ce in ce mai multi jucatori strategici sunt prezenti si granitele s-au estompat, in special prin evolutia canalului de online.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Ovidiu Udrescu