Monica Lazar, consilier principal al Directiei Politica Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale a declarat in cadrul dezbaterii publice ca farmaciile actuale sunt „o bomba”, incercand sa justifice modificari inoportune ale Legii Farmaciei si a Normelor metodologice de aplicare, modificari care, de altfel, au fost facute fara a consulta pe cei pe care ii vizeaza direct, farmacistii, sustine Colegiul Farmacistilor din Romania.

Solicitam doamnei director sa isi retraga public declaratiile iresponsabile facute, declaratii care nu fac altceva decat sa decredibilizeze activitatea unor institutii medicale, unitatile farmaceutice, care se afla la un standard de calitate foarte ridicat in ceea ce priveste organizarea si functionarea lor. Aceste standarde care asigura servicii de calitate pacientilor nostri sunt asigurate prin investitii private pe care le-am facut de-a lungul anilor, de la organizarea spatiului, la proceduri de lucru si sisteme informatice impecabile. Mai mult, toate farmaciile care in prezent sunt operationale pe teritoriul Romaniei au fost autorizate de directia condusa chiar de catre Monica Lazar.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Irenaphoto / Shutterstock.com