Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca de un an si jumatate exista un asalt asupra justitiei, se trimit mailuri false din partea DNA si se fac sesizari false la Inspectia Judiciara. Legat de o posibila schimbare a sa din functie, Kovesi a spus: "Viata nu se termina aici”.

"Se trimit mailuri false, ca si cum ar fi din DNA, se fac sesizari false la Inspectia Judiciara. Am primit o sesizare de la o persoana ca a primit un mail, de la un mail care continea numele meu… am si trimis-o la Parchetul general, sa se faca plangere. Ne confruntam cu modificari ale legislatiei care ne afecteaza activitatea. E un asalt asupra DNA. Dar viata nu se termina. Merge mai departe. Nu ne lasam hartuiti. Tensiune exista pentru ca e un asalt asupra justitiei. Cata vreme o sa avem coruptie in Romania, asaltul asupra justitiei nu se va termina”, a afirmat Kovesi, scrie News.ro.

Referitor la discutiile privind o eventuala demitere a sa si a procurorului general, Laura Codruta Kovesi a declarat: "Viata nu se termina aici”.

Sursa foto: Shutterstock/Ditty_about_summer

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri