Clifford Chance a infiintat un grup global interdisciplinar dedicat tehnologiei – Tech Group, care va acorda asistenta clientilor din toate industriile, in legatura cu oportunitatile si aspectele specifice pe care le implica noile tehnologii, dar si cu privire la complexitatea accelerata a cadrului de reglementare.

Grupul este format din aproape 400 de avocati din intreaga retea, inclusiv o echipa la nivelul biroului din Bucuresti – Clifford Chance Badea - din care fac parte Loredana Ralea, counsel si avocatii seniori Diana Crangasu si Raluca Coman.

Serviciile oferite de grupul de tehnologie se vor concentra pe aspecte de M&A in domeniul de profil (Tech M&A), proprietate intelectuala (IP), aspecte antitrust si de reglementare, securitate cibernetica si date, dar si FinTech.

Clifford Chance acorda in mod constant consultanta institutiilor financiare internationale si sustine companii aflate la inceput in domeniul FinTech, avand parteneriate cu start-up-uri selectate, carora le ofera asistenta juridica adaptata din punct de vedere al costurilor la aceasta arie specifica, se arata in comunicatul companiei.

Ce proiecte din zona de tehnologie, media si telecomunicatii a asistat Clifford Chance in Romania

• Fondul de investitii Vitruvian Partners preia 30% din actiunile BitDefender. Clifford a acordat asistenta fondului de investitii Vitruvian Partners in legatura cu preluarea a 30% din actiunile companiei BitDefender, cel mai mare producator roman de software.

• Listarea Digi Communications N.V. - Asistenta din perspectiva legislatiei romanesti acordata consortiului de banci format din Citigroup si Deutsche Bank - in calitate de Coordonatori Globali, respectiv BT Capital Partners S.A., BRD - Groupe Societe Generale S.A., Societe Generale S.A., Raiffeisen Bank S.A. si Wood & Company Financial Services - in calitate de bookrunners, in legatura cu oferta publica secundara de actiuni in Digi Communications N.V. si admiterea acestora la tranzactionare pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti.

• Finantarea achizitiei Netcity Telecom de catre Direct One - asistenta acordata Bancii Comerciale Romane SA si BRD Groupe Societe Generale in legatura cu finantarea acordata in tranzactia de achizitie a NetCity de catre Direct One.

• Refinantare RCS & RDS printr-o emisiune de obligatiuni si un imprumut sindicalizat - Asistenta acordata JP Morgan & Citibank in legatura cu emisiunea de obligatiuni de 350 milioane Euro cu scadenta pe sapte ani.

Sursa foto: chambosan_Shuterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri