Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan, au declarat vineri pentru AGERPRES surse judiciare.

In noiembrie 2017, Carmen Dan a anuntat ca a gasit in apartamentul in care locuieste cu chirie un dispozitiv de inregistrare si a sesizat Politia pentru demararea unei anchete.

Ministrul de Interne declara atunci ca a facut plangere pentru violare de domiciliu.

"Am gasit in locuinta mea un dispozitiv care, dupa prima verificare, pare un dispozitiv de inregistrare audio (...) intr-una dintre camerele din apartamentul in care locuiesc. Fac precizarea ca nu locuiesc intr-o locuinta a RAAPPS-ului si in momentul in care am descoperit acest dispozitiv am procedat asa cum era normal si firesc - am sesizat organul competent, Politia Romana, care a facut demersurile necesare. Inteleg ca s-a inregistrat un dosar penal. (...) Am avut surpriza sa constat ca intr-o priza de telefon, e oarecum suspect pana si locul unde era amplasat dispozitivul, am gasit acest dispozitiv. Era mascat in interiorul acelei prize, nu era un dispozitiv la vedere. (...) Era un dispozitiv care era conectat la o sursa de alimentare si inteleg ca avea si o baterie care probabil alimenta dispozitivul cand s-ar fi intrerupt sursa de energie'', explica ministrul.

Citeste si:
Ce spune o senatoare USR despre noul ministru al Afacerilor Interne
Senatoare USR despre noul...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Carmen Dan: Premierul nu mi-a cerut demisia, eu mi-am depus mandatul