Presedintele PNL Ludovic Orban s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General. Intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns: "Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra", scrie Hotnews.

El a precizat ca va da la final declaratii legate de motivul pentru care a fost citat.

Tot miercuri dimineata la Parchetul General a ajuns si deputatul PSD Catalin Radulescu.

Acesta nu a dat detalii cu privire la speta in care a fost citat in fata procurorilor.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus joi o sesizare la Parchetul de pe langa Inalta Curtea de Casatie si Justitie (PICCJ) impotriva premierului Viorica Dancila, acuzand-o de uzurpare a functiei, prezentarea de informatii, cu rea-credinta, presedintelui Romaniei, inalta tradare si divulgarea de informatii secrete de stat, in legatura cu Memorandumul adoptat de Guvern privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Plangerea il vizeaza si pe liderul PSD, Liviu Dragnea, acuzat de divulgarea de informatii secrete de stat, dupa ce a facut publice informatiile referitoare la Memorandumul pe tema mutarii ambasadei.

Liderul PSD a calificat plangerea drept "o tentativa de lovitura de stat", "o actiune violenta, nedemocratica, neconstitutionala a lui Iohannis si a celor care il sustin de a bloca un Guvern", si a afirmat ca orice persoana care sustine acest demers va fi complice la diferite infractiuni.

Plangerea liderului PNL a ajuns la DIICOT, vineri, dupa ce Parchetul instantei supreme si-a declinat competenta in acest caz.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri