Ministerul Justitiei organizeaza in perioada 06 august – 06 septembrie 2018, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), potrivit unui comunicat publicat vineri.

"Ministerul Justitiei organizeaza in perioada 06.08–06.09.2018, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie", se arata in anuntul publicat pe site-ul institutiei.

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, a anuntat, vineri, in jurul orei 12.00, printr-un comunicat de presa, ca nu va face nicio propunere pentru sefia DNA.

„In cadrul procesului de selectie s-a apreciat ca niciunul dintre candidati nu indeplineste cerintele necesare desemnarii pentru numirea in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. In cadrul programului managerial sau pe parcursul interviului, nici un candidat nu a prezentat suficiente elemente de plan fundamentate pe o analiza a situatiei actuale care sa permita, ulterior, un proces obiectiv si transparent de evaluare a performantelor manageriale. In urma desfasurarii procedurii de selectie, va aducem la cunostinta faptul ca nu se va face o propunere de numire in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie dintre candidatii participanti, procedura urmand a fi reluata”, se arata in comunicatul transmis de Ministerul Justitiei.

La sefia DNA au candidat Florentina Mirica, procuror-sef serviciu la Sectia de combatere a coruptiei din cadrul DNA, Cristian Lazar, procuror sef adjunct la Sectia urmarire penala din cadrul Parchetului General, Marius Iacob, procuror sef adjunct al DNA si Elena Grecu, procuror sef serviciu in structura centrala a DNA.

Citeste si:
Lazar obtine amanarea interviului Adinei Florea pentru sefia DNA
Augustin Lazar obtine...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Adina Florea a primit aviz negativ de la CSM pentru sefia DNA
Setari Cookie-uri