Cercetarile cu privire la incendiul din sectorul 5 sunt desfasurate de Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei sector 5 sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 5 sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, se arata intr-o informare a Politiei Capitalei, scrie Agerpres.

"Cu privire la incendiul produs pe raza sectorului 5, cercetarile sunt desfasurate de Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sector 5 sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 5 sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere", afirma sursa citata.

Cinci persoane au primit primul ajutor, doua fiind transportate la spital, in urma unui incendiu care a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o locuinta situata pe strada Iordache Nastase din Capitala, flacarile extinzandu-se la un bloc invecinat, au informat reprezentantii ISU Bucuresti Ilfov.

Potrivit acestora, focul s-a manifestat in podul casei si la mansarda blocului in mare proportie, cu propagare semnificativa catre etajele inferioare (P+3+M).

Pompierii au intervenit cu 13 autospeciale de stingere, patru autoscari si trei echipaje SMURD.

Blocul cu aproximativ 50 de apartamente are dimensiunea de aproximativ 20x50 metri, iar pompierii au actionat de la inaltime, utilizand autoscara, pe ambele capete ale blocului si de la nivelul solului pentru limitarea propagarii la vecinatati.

Arderea s-a manifestat generalizat la mansarda blocului, cu propagare la etajul 3, atat pe verticala (pe fatada), cat si pe orizontala.

Flacarile au fost reduse ca intensitate pe cele doua capete ale blocului, dar s-au manifestat intens in zona centrala, care nu a putut fi acoperita integral de jeturile de apa, solicitandu-se sprijin Apa Nova pentru suplimentarea presiunii pe reteaua de hidranti.

Conform ISU Bucuresti-Ilfov, in total sunt cinci persoane carora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele SMURD, fiind vorba de doi pompieri si trei civili. Dintre acestea, un pompier cu o plaga la membrul inferior, respectiv o femeie cu expunere la fum au fost transportati la Spitalul Bagdasar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri