La aniversarea de 10 de ani, casa de avocatura PeliFilip a lansat o noua arie de practica dedicata noilor tehnologii. Tinand cont ca activitatea din acest domeniu a inregistrat in ultima perioada o dezvoltare constanta, iar echipa de avocati a avut o activitate intensa in acest domeniu, PeliFilip a pus bazele ariei de practica "New and emerging technologies".

"Noi consideram ca schimbarile axate pe noile tehnologii vor deveni norma. Insasi practica dreptului va fi influentata, iar businessurile implicate in dezvoltarea sau aplicarea noilor tehnologii au nevoie de o abordare noua si o mentalitate diferita din partea avocatilor. Din aceste motive si date fiind solicitarile care ne-au fost adresate in ultima perioada, ne bucuram sa venim in intampinarea clientilor nostri cu o noua arie de practica, care integreaza servicii juridice dedicate tehnologiilor noi si emergente", a declarat Cristina Filip, managing partner PeliFilip.

La evenimentul aniversar a fost prezent si Pepper, robotul umanoid proiectat sa inteleaga reactia si starea emotionala a utilizatorului sau, care i-a intampinat pe invitati si i-a introdus pentru moment in tehnologia viitorului.

Infiintata in 2008, PeliFilip a reusit sa creasca, intr-o perioada in care majoritatea companiilor faceau scale-back din cauza crizei, de la o echipa cu 13 avocati, la un business cu peste 70 de avocati.

"De-a lungul celor 10 ani, PeliFilip a crescut sanatos si sustinut si a atins obiectivul de a ajunge intre primele case de avocatura din Romania. Am primit in mod constant din partea clientilor nostri oportunitati extraordinare de a asista in proiectele si planurile lor semnificative si de a construi parteneriate pe termen lung. Unele dintre aceste proiecte si parteneriate au reusit sa schimbe piete, industrii, interpretari, reglementari, moduri de a face business. La nivel intern, aceasta perioada a adus cresteri frumoase in echipa si ne-a oferit posibilitatea de a pune bazele unei mici academii de practica a dreptului, prin care am impartasit din cunostintele noastre cu 10 generatii de studenti ai facultatilor de drept din 3 centre universitare", a mai spus Cristina Filip.

Intelegerea noastra privind urmatorii pasi cuprinde in continuare dimensiuni ale cresterii si ale implinirii durabile. Ne dorim de asemenea sa fim implicati in comunitate prin proiecte care promoveaza acea intelegere a ordinii de drept in care legea lucreaza pentru oameni si drepturile acestora si pentru protejarea valorilor si creatiei umane. In acelasi timp, suntem orientati spre integrare si sinteza, spre cultivarea culturii noastre in acel mod care permite ideilor bune sa fie preluate dincolo de cei care le genereaza si care ne pastreaza deschisi, flexibili si capabili de a invata si a inova - Cristina Filip (foto)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri