Sotia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, a fost citata la parchetul general, in calitate de martor. Carmen Iohannis a fost convocata pentru audieri pe 15 noiembrie, intr-un dosar deschis de procurori dupa ce o publicatie online a facut plangere pe numele sotilor Iohannis pentru abuz in serviciu, fals si spalare de bani, scrie Digi24.

Acuzatiile celor care au facut denuntul sunt legate de modul in care familia prezidentiala a intrat in posesia imobilului din Sibiu, inchiriat unei banci, precum si pentru eventuala recuperare a sumelor incasate de cei doi din chirii.

De mentionat este ca aceste fapte au mai fost investigate, in mai multe dosare, in ultimii 15 ani, insa toate cauzele penale au fost inchise.

Carmen si Klaus Iohannis au pierdut imobilul in 2015, in urma unui proces civil. Judecatorii au hotarat atunci ca imobilul este al statului, deoarece proprietarul initial nu mai are mostenitori legali.

Actele pe baza carora familia Iohannis a cumparat casa in anii 90 au fost anulate, dupa ce s-a constatat ca au fost intocmite in baza unui certificat de mostenitor falsificat.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri