Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a organizat, joi, o sedinta publica pentru o noua tragere la sorti a completurilor de cinci judecatori. Care este rezultatul, potrivit Ziare.com.

Inalta Curte a tras la sorti componenta celor 3 completuri de 5 judecatori in materie penala. La ora 15.00, programul Ecris al Inaltei Curti va repartiza aleatoriu dosarele celor 3 completuri. Printre acestea, dosarele in care sunt inculpati: Liviu Dragnea, Toni Grebla, Victor Ponta, Sebastian Ghita, Calin Popescu Tariceanu, Cristian David sau Darius Valcov.

Completul 1 Penal

Simona Nenita
Constantin Epure
Iulian Dragomir
Marius Foitos
Ionut Matei

Completul 2 Penal

Luciana Mera
Simona Encean
Alexandra Iuliana Rus
Lucia Rog
Aida Popa

Completul 3 Penal

Francisca Vasile
Silvia Cerbu
Hermina Iancu
Ioana Bogdan
PUBLICITATE
Advertisement
Anca Alexandrescu

Lista de permanenta la penal

Stefan Pistol
Valentin Horia Selaru
Oana Burnel
Andrei Claudiu Rus
Geanina Arghir
Maria Cobzariu
Maria Popescu
Ioana Alina Ilie
Florentina Dragomir
Gheorghe Aurel Ilie
Sandel Lucia Macavei
Leontina Serban
Lavinia Lefterache
Dan Ionescu
Rodica Cosma

Aceste completuri vor fi insa valabile doar pana la sfasitul anului. La inceputul lui 2018, completurile de cinci vor fi trase din nou la sorti, potrivit legii. Completurile de cinci trase la sorti joi vor fi valabile doar pentru cazurile urgente, arestari, recuzari etc.

Procedura s-a desfasurat dupa regulile trasate de Consiliul Superior al Magistraturii, asa cum a hotarat Curtea Constitutionala. Inalta Curte a achizitionat bile in care au fost introduse numele magistratilor, pentru a nu exista nicio suspiciune cu privire la compunerea completurilor de judecata.

Cele anterioare au fost declarate, pe rand, nelegale de Curtea Constitutionala si de Curtea de Apel Bucuresti.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri