PNL cere membrilor Comisiei de buget-finante din Senat sa trimita in plen un raport negativ in cazul legii de adoptare a OUG 114/2018, pentru a opri "dezastrul economic", a declarat purtatorul de cuvant al partidului, Ionel Danca, scrie Agerpres.

"Saptamana viitoare, marti, la ora 11,00, este o ora esentiala pentru economia Romaniei. Comisia de buget-finante din Senat trebuie sa dea raportul final la Ordonanta 114, o ordonanta criminala pentru economie a Guvernului PSD - ALDE. Comisia de buget-finante din Senatul Romaniei, fiind o comisie de raport, este esential ca acest raport sa fie negativ pentru a opri dezastrul economic provocat de Ordonanta 114 a Guvernului Dragnea - Dancila. (...) Ii somam public pe membrii Comisiei de buget-finante din Senatul Romaniei sa trimita in plen un raport negativ pentru Legea de adoptare a Ordonantei 114/2018", a scris duminica Ionel Danca, pe Facebook.

Purtatorul de cuvant al PNL ii mentioneaza si pe parlamentarii Puterii, membri ai comisiei, care pot opri OUG 114: Viorel Arcas (PSD), Stefan Mihu (PSD), Victorel Lupu (PSD), Ilie Nita (ALDE), Roxana Piturca (PSD), Aurel Soporan (PSD), Tanczos Barna (UDMR), Eugen Teodorovici (PSD) si cere electoratului acestora sa se implice pentru stoparea actului normativ.

"Trimiteti un e-mail sau un sms la parlamentarii PSD - ALDE - UDMR care fac parte din Comisia de buget-finante din Senat pentru a adopta un raport negativ in ceea ce priveste OUG 114/2018 cu mesajul #OpritiOUG114. Intelegeti o data pentru totdeauna ca OUG 114 baga economia in faliment si opriti dricul pe care ati asezat Romania!", a precizat Danca.

Totodata, liberalul critica faptul ca Liviu Dragnea, Darius Valcov, Eugen Teodorovici, Calin Popescu-Tariceanu si Kelemen Hunor "nu vor sa inteleaga cat de nociva este Ordonanta 114 pentru economie si pentru nivelul de trai al tuturor romanilor".

"Groparii economiei romanesti - Dragnea, Valcov, Teodorovici, Tariceanu si Hunor - se fac ca nu vad cum firmele din energie, telecomunicatii, Internet, banci si pensii private sunt innebunite de prevederile OUG 114, iar ei nu fac nimic pentru a opri acest macel asupra companiilor. (...) Supra-taxarea acestor companii o vom plati cu totii prin facturi mai mari la gaze, energie electrica, carburanti, telefon si Internet, rate mai mari la banca si scumpiri in lant la alimente si bunuri de larg consum", a aratat Danca.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri