Cristina Fernbach a infiintat casa de avocatura Fernbach & Partners, dedicata integral dreptului tehnologiei, protectiei datelor, aspectelor de proprietate intelectuala si canalelor media digitale.

Firma se pozitioneaza drept consultantul juridic 4.0, oferind solutii customizate pe specificul fiecarui proiect si avand in vedere obiectivele de business ale clientului si particularitatile industriei in care acesta activeaza. Anterior, Cristiana Fernbach a coordonat timp de 2 ani Practica de IP & Technology din cadrul unei firme internationale de avocatura. In perioada mai recenta, a fost Partener si Co-Head al practicii TMT din cadrul unei firme romanesti de profil.

„Proiectele din ultimii ani m-au apropiat foarte mult de o industrie care, in multe privinte, pare ca se pozitioneaza la antipodul avocaturii de business. In timp, am descoperit insa multe puncte comune, iar tehnologia – prin toate aspectele sale juridice - a devenit parte integranta din identitatea mea de avocat”, spune Cristiana Fernbach.

Fernbach & Partners si-a inceput activitatea in urma cu 6 luni si are deja in portofoliu clienti reprezentativi din industria financiar-bancara, industria publicitara, IT si servicii, in Bucuresti si cateva orase mari din tara.

„Romania este deja o piata sofisticata in ceea ce priveste serviciile juridice pe care le ofera, iar ultimul an a conturat tot mai clar o nisa dedicata noilor tehnologii. Deocamdata, este in mare parte o reactie fireasca la tendintele globale sau la reglementarile europene ce au deschis noi directii de business (cum este cazul Regulamentului European privind Protectia Datelor – GDPR, intrat in vigoare in luna mai a anului trecut). Piata invata din mers, imprumutand o parte din resursele si timpul ariilor de practica traditionale. Am incredere, insa, ca aceasta tendinta se va accentua si ca vom vedea in urmatorii 2-3 ani tot mai multi avocati si case de avocatura specializate in dreptul noilor tehnologii

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri