Mitingul PSD de la Galati, la care au participat sambata liderul Liviu Dragnea, dar si Viorica Dancila, a avut parte, asa cum s-a intamplat si in alte orase, de o contramanifestatie, scrie Digi24.

Manifestantii anti-PSD - in jur de 1.000 - s-au strans incepand cu ora 10:00, de o parte a bulevardului Brailei, unde au fost mobilizate forte ale Jandarmeriei. „Hotii!” a fost sloganul strigat cu precadere. Manifestantii au avut steaguri tricolore si vuvuzele si au facut un zgomot infernal, impingandu-se cand si cand cu jandarmii.

De cealalta parte a bulevardului, in fata Casei de Cultura, mitingul PSD - la care au participat cateva sute de persoane - a inceput la 11:00 si s-a incheiat in aproximativ o ora. La plecare, autocarele cu simpatizanti PSD au avut dificultati sa inainteze, intrucat manifestantii anti-PSD s-au pus pe jos, pe strada, intr-un protest de tip sit-in. Au strigat „hotii”, au aruncat cu diverse obiecte, au batut cu pumnii, astfel ca vehiculele au fost nevoite sa dea inapoi, relateaza corespondentul Digi24 la fata locului. Iata imaginile:

Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut sambata, la mitingul PSD de la Galati, ca un grup de batausi merge prin tara dupa liderii PSD, concluzia sa fiind ca „Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata”.

„Ura, venin, dezbinare, injuraturi. Oriunde mergem noi in tara, este un grup de batausi care umbla dupa noi. Aseara, aici la Galati, le-au gasit la ei bolovani, pietre si bate. Iohannis si gasca lui vor sa conduca Romania cu bata. Putem sa-i lasam noi sa conduca aceasta tara?”, a intrebat Dragnea.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri