Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a deschis un proces la Curtea de Apel Bucuresti, in care contesta o rezolutie a Inspectiei Judiciare prin care i s-a respins o plangere impotriva procurorilor de la DNA care instrumenteaza dosarul Tel Drum.

Procesul a fost deschis luni la Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a VIII-a contencios administrativ, fiind intentat Inspectiei Judiciare - Directia de Inspectie pentru Procurori, avand ca obiect "anulare rezolutie IJ 8009/ij/1976/dip/2018", scrie Agerpres.

Procesul nu are deocamdata fixat un termen de judecata.

Potrivit unor surse judiciare, Liviu Dragnea contesta o rezolutie a Inspectiei Judiciare prin care i s-a respins o plangere facuta impotriva procuroarei Alexandra Lancranjan de la DNA, cea care desfasoara ancheta in dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa o condamnare de 3 ani si 6 luni de inchisoare primita in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeste si:
Cererea lui Dragnea de sesizare a Curtii de Justitie UE, respinsa
Cererea lui Dragnea de...

In dosarul Tel Drum, aflat la DNA, Liviu Dragnea este este urmarit penal pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost savarsite in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Dragnea s-a intors la inchisoare dupa 24 de ore de libertate