Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau au decis, marti, extinderea urmaririi penale in cazul barbatului care a atacat pacientii din Spitalul de la Sapoca, a anuntat purtatorul de cuvant al Parchetului, procuror Catalin Radu.

Potrivit acestuia, pe langa infractiunea de omor calificat, barbatul este cercetat si pentru tentativa la infractiunea de omor calificat si pentru distrugere, scrie Ziare.com.

In plus, se extinde si urmarirea penala in rem sub aspectul infractiunii de neglijenta in serviciu si ucidere din culpa in legatura cu activitatea desfasurata de catre angajatii unitatii spitalicesti.

Atacatorul a fost audiat si se afla la Spitalul din Sapoca in vederea efectuarii unei expertize neuropsihiatrice. Se afla sub tratament si sub paza, fiind singur intr-o camera izolata si securizata.

In noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul de Psihiatrie Sapoca, barbatul de 38 de ani a atacat mai multi pacienti cu un stativ de perfuzii. Si-au pierdut viata cinci persoane. Au fost raniti opt pacienti, in prezent fiind internati in unitati medicale din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri