Antena Group a cumparat cu 43 de milioane de lei fara TVA – 51 de milioane de lei cu TVA, adica peste 10 milioane de euro – fostul sediu al Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) confiscat de la Dan Voiculescu in baza sentintei de condamnare la 10 de inchisoare din 8 august 2014, potrivit unor surse din piata media confirmate de surse din cadrul ANAF, conform G4Media.ro.

Tranzactia a avut loc pe data de 20 august, cand a fost cea de-a patra licitatie pentru vanzarea imobilului de 29.220 mp din strada Garlei 1D (fostul sediu al Institutului de Cercetari Alimentare).

Licitatia a pornit de la suma de 51 de milioane de lei fara TVA si s-a ajuns la negociere directa intrucat s-a prezentat doar Antena Group. Potrivit surselor G4media, banii au fost virati in conturile ANAF in termenul de 5 zile lucratoare. Initial, ANAF si ANABI (Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate) au solicitat peste 76 de milioane de lei fara TVA.

Citeste materialul integral pe G4Media.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri