Filip & Company a asistat grupul LafargeHolcim, unul dintre liderii mondiali din industria materialelor de constructii, in procesul de achizitie prin care a preluat 100% din actiunile companiei Somaco Grup Prefabricate, unul dintre cei mai mari producatori de elemente prefabricate din beton si BCA din Romania. Achizitia a fost autorizata de catre Consiliul Concurentei in luna septembrie 2019.

Echipa Filip & Company implicata in aceasta tranzactie a fost coordonata de Alina Stancu Birsan (partener, Fuziuni si Achizitii) si Cristina Filip (partener, Fuziuni si Achizitii), in timp ce echipele coordonate de Catalin Suliman (partener, Dreptul Concurentei) si Ioana Roman (partener, Drept Imobiliar) au contribuit semnificativ la succesul tranzactiei.

Echipa de proiect le-a inclus pe Olga Nita (counsel), care a fost intens implicata in negocieri si a coordonat echipa de due diligence, Georgeta Gavriloiu (counsel) care a supervizat si procedura de autorizare la Consiliul Concurentei a operatiunii si Andreea Banica (associate).

Avocatii Filip & Company au avut de-a lungul timpului roluri importante in multe dintre tranzactiile cheie de fuziuni & achizitii din Romania, fiind una din societatile de avocatura de top care furnizeaza asistenta in toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care opereaza in Romania sau care vizeaza Romania: infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, imobiliar, concurenta, finantari si piata de capital, dar si dreptul muncii.

De asemenea, firma de avocatura asigura asistenta si reprezentare in litigii si arbitraje cu implicatii semnificative pentru afacerile clientilor.

Sursa foto: LafargeHolcim

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri