Grupul de Comunicare Strategică, care comunică informații privind evoluția epidemiei de coronavirus, este format din trei foști jurnaliști și un fost jandarm, scrie newmoney.ro. Cei patru coordonează informaţiile privind pandemia de COVID-19 și tot ei sunt cei care, în perioada stării de urgență, au decis închiderea unor site-uri.

Grupul de Comunicare Strategică a fost înființatț pe 3 martie 2020, prin dispoziția 524 semnată de Raed Arafat. Membrii Grupului de Comunicare Strategică sunt Andi Manciu, consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului României și Sorina Coșbuc, consilier al ministrului Vela, fost reporter Realitatea Tv și fostă realizatoare a emisiunii lui Rareș Bogdan.

În biroul ei de la MAI, Coșbuc este ajutată de comisar Drăgoi Iulian (din Teleorman, umblă vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, adus și susținut de Carmen Dan (ca șef al Serviciului de comunicare strategică din MAI) și de comisarul Cuțurescu Adrian, fost jandarm.

Mediafax a informat că unii dintre ei sunt plătiți separat prin firma SC C.S. Marketing PR and Media Production SRL (care are ca telefon de contact numărul unuia din membrii GCS – Sorina Coşbuc), însă aceste informaţii au fost infirmate ulterior chiar de Grupul de comunicare strategică, coordonat de Andi Manciu, consilier al PNL şi al primului ministru, Ludovic Orban.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri